Waarom 93% van de vrouwen het fijn vindt dat de man zijn of haar schaamhaar bijhoudt.

Posted  28.11.20
5 min read

Als je niet onder een steen leeft, weet je dat vrouwen ervan houden als mannen zich goed verzorgen. Sterker nog, ze verwachten het zelfs. Je kunt waarschijnlijk zelf wel een aantal redenen bedenken waarom ze er zo over denken, maar het echt verkennen van de vrouwelijke wensen kan verhelderend zijn op manieren die je niet voor mogelijk houdt.

Vandaag gaan we jou een inkijkje in het vrouwelijk brein geven. We hebben je al verteld dat vrouwen van uiterlijke verzorging houden en nu gaan we je ook precies leren welke manieren van verzorging onder de gordel voor hen werken.

Graag gedaan. Dit gaat punten opleveren!

Intimiteit

We hebben het niet over seks, nog niet. Vrouwen claimen dat ze van uiterlijke verzorging houden om de intimiteit te verbeteren. Dit kan van toepassing zijn onder de taille, maar het geldt ook voor alle andere gebieden.

Een gladde borst en rug zijn geweldig om fysiek dicht bij je partner te komen en het wordt door vrouwen vaak aangewezen als het belangrijkste onderdeel van verzorging. 

Houd er rekening mee dat hier wel een nadeel aan kleeft. Vrouwen hebben een hekel aan dik beboste borstkassen en ruggen, maar stoppels zijn nog veel erger voor de intimiteit.

Niemand wil knuffelen met een schuurpapier dat gemaakt is voor grof stucwerk. Dus, de snelle les is dat intimiteit makkelijker is wanneer je je lichaam écht glad houdt. Daarna kan je het spoonen naadloos in forken over laten gaan.

En als je die rug gedaan hebt, check dan ook eens wat lager en bedenk je of je je konthaar wilt scheren, je voor kale ballen gaat, of dat je zelf al je schaamhaar weg trimt! Oja, dat okselhaar dat onder je t-shirt uitpiekt, dat kan er ook nog wel bij!

Orale hygiëne

Ja, we gaan het er echt over hebben. Dit is geen rocket science. Niemand heeft graag schaamhaar tussen zijn tanden. Het is heel menselijk, dus wees een heer en houdt de boel kort. Daar zal iedereen gelukkiger van worden.

Er is nog een belangrijk probleem hier. Als alles lekker schoon is daar beneden, wordt orale seks leuker voor je veroveringen. Het spreekt voor zich dat wanneer ze er meer plezier in hebben, ze het vaker zullen doen en dat zal weer leiden tot betere prestaties. Zo maak je een cirkel waarin de orale seks beter wordt en vaker zal voorkomen.

Let maar op dat vrouwen het steeds leuker vinden om te pijpen wanneer ze te horen krijgen dat ze er goed in zijn. Tot slot, maak niet de fout door te denken dat dit alleen geldt voor je penis.

Vergeet de rimjobs niet waarop dit ook zeker van toepassing is.

Wat dacht je van het uiterlijk?

Een man die goed bijgewerkt is vanonder ziet er nu eenmaal aantrekkelijker uit. Dit is niet alleen van toepassing op orale seks. Het is waarschijnlijker dat een vrouw er echt van geniet om naar je te kijken als je goed verzorgd bent. En we weten natuurlijk allemaal dat trimmen ervoor zorgt dat je zaakje er groter uitziet.

Als het er allemaal goed uitziet, kan het vrouwen helpen om meer in de stemming te komen. Het uiterlijk roept seksuele gevoelens op en dat is iets waar we allemaal naar op zoek zijn. Als jij je percentages wat wil ophogen, dan is het verstandig om je schaamhaar te trimmen.

Betere sex

Betere seks

Laten we samenvatten wat we hebben geleerd:

Verzorging onder de gordel kan je helpen met intimiteit. Het kan je meer en betere pijpbeurten opleveren en het kan vrouwen helpen om volledig in de stemming te komen voor wat actie tussen de lakens.

Dat is al best wel wat, maar het is zeker niet alles. Vrouwen hebben ook laten weten dat een goed bijgehouden bush leidt tot betere seks.

Het volgende stukje is een beetje goor, maar het is wel de realiteit. Lange schaamharen raken in elkaar verstrikt, klit en wordt plakkerig bij een intense sessie en dat zorgt allemaal voor een onaangename afleiding van waar het echt om draait.

Als je schoon bent, gaan die afleidingen weg en blijft er extra aandacht over voor betere seks. Ten slotte zorgt een schoon gebied er ook voor dat het schoonmaken na de seks en stuk minder onaangenaam is en dat is goed nieuws voor iedereen!

Meer zelfvertrouwen

We hebben het nu even niet over jouw zelfvertrouwen. Bekijk het eens op deze manier. Ben je wel eens uitgegaan met een meisje dat zich helemaal speciaal voor jou had opgedoft? Gaf het je een goed gevoel toen je je bedacht dat al die inspanning voor jou was?

Dit is een gunst die je makkelijk terug kan geven. Natuurlijk kom je met een pak ook een heel eind, maar niks laat meer zien dat je moeite hebt gedaan dan wat manscaping. Iedere vrouw in de wereld zal opmerken dat je moeite hebt gedaan om alles netjes bij te houden, daar is geen twijfel over mogelijk.

Als jij het duidelijk kan maken dat je die moeite voor hen hebt gedaan (en laten we eerlijk zijn, dat is meestal het geval), dan kunnen ze dat onuitgesproken compliment volledig ontvangen.

Het geeft ze een boost om te weten dat ze die moeite waard zijn en dat kan zich ook vertalen in meer vertrouwen in de slaapkamer. Dat is iets waar alle mannen naar zouden moeten streven.

Het is leuk?

Soms is de aanloop naar seks opwindender dan de daad zelf (ook als het niet zo plezierig is). Het moment waarop je elkaars lichaam gaat verkennen en ziet hoe ver het moment kan gaan, is pure extase. Je kan het plezier van je dame vergroten met een goede verzorging.

Maak voor haar een spoor door het bos van je lichaam, geef haar de middelen om te ontdekken en beloon haar onderweg met wat interessante bezienswaardigheden.

Dit klinkt misschien vreemd, maar veel vrouwen hebben aangegeven hoeveel ze hier van houden. Volgens onderzoek van Maxim (wat wel betrouwbaar moet zijn), houden vrouwen van de manier waarop goede lichaamsverzorging het voorspel beïnvloedt.

Het is goed voor je bedprestaties

We hebben al aangegeven dat je verzorging kan helpen bij het vertrouwen van een vrouw, maar het kan jouw vertrouwen nog meer opkrikken. Het is iets dat we veel benoemen.

Verzorging, zowel onder als boven de gordel, is een van de beste manieren voor een man om zich beter over zichzelf te voelen. Natuurlijk voel je je er aantrekkelijker door.

Dat is geweldig, maar je voelt je er ook prettiger door en dat vertaalt zich weer in de meest sexy, meest onmiskenbare uitingen van zelfvertrouwen.

Het punt hier is dat zelfvertrouwen zal leiden tot betere seks. Omdat jij je sexier voelt, zal je er sexier uitzien en betere reacties van de dames krijgen. Dat wordt versterkt wanneer je zelfvertrouwen je het lef geeft om tussen de lakens nieuwe, leukere dingen te proberen.

Dit is onlosmakelijk verbonden met de reden waarom vrouwen van zelfverzekerde mannen houden, en vrouwen hebben gemerkt dat mannen die zich goed verzorgen meer zelfvertrouwen hebben. Dit is het beste van twee werelden.

Je krijgt 't voor elkaar

Hopelijk ben je overtuigd. De vrouwen hebben duidelijk gesproken en ze hebben ons laten weten wat ze willen. Nu hoeven we het alleen nog maar aan ze te geven. We gaan je hierbij helpen met een spoedcursus manscaping.

Als je onze andere tutorials al hebt gelezen, kan je dit gedeelte overslaan. We gaan vandaag niet het wiel opnieuw uitvinden. Voor de nieuwkomers is dit waarschijnlijk het belangrijkste dat je deze week leert.